En notebørs og tutorportal for universitetsstuderende

Af studerende, for studerende

Køb noter Find tutor

6.311 bruger Uninets dagligt. Deltag i festen. Opret dig

Fordele

Kvalitetsgaranti

Før en note kommer til salg på Uninets, skal den blive godkendt i forhold til vores krav og standarder. Kun de veludførte og værdifulde noter er gode nok. Hvis du ikke er 100% tilfreds med dine noter, får du 100% af dine penge tilbage.

Indholds-skabere

Vores noter er frie for plagiat- og ophavsretlige følger, da vi accepterer ikke afhandlinger og andre slags bedømte værker. Noterne er skrevet i egne ord og fortolkning af studerende som dig selv. Med andre ord, du kan trygt bruge os igennem dit studie.

Bliv tutor

Brug din erfaring og viden i de fag du er bedst til, og tutor andre. Tilbyde din hjælp og bliv betalt hver gang en anden studerende booker dig til en session, som kan vare mellem 1 og 8 timer.

Sælg dine noter

Lad ikke dine gode noter samle støv- Upload dem på Uninets, hjælp andre studerende og bliv betalt for det. Det er en nem og passiv sideindkomst, som kun tager par minutter at sætte i gang.

Vores brugere elsker os

Kanon god og hurtig service :)

Jesper Kjær Nygaard

Genialt at jeg kan tjene lidt cash på noter jeg i forvejen har brugt meget energi på! :D Et koncept der fungerer! Alle hjælper alle :D

Mike Andersen

Man finder mange gode noter, som er skrevet af kompetente studerende. Derudover, kan du også sælge de noter, som du selv har skrevet :)

Kaj Munk Wen

Nyeste tutorer

Zarko Zaharov

Selskabsret tutor hjælp til eksamensforberedelse

Book mig

Upload noter

Upload dine noter fra dine tidligere semestre og bliv betalt hver gang nogen køber dem. Vi udbetaler dine penge via alm. bankoverførsel eller MobilePay. Det tager kun 4 minuter så er du i gang.

Upload

Bliv Tutor

Er du rigtig god til nogle fag, og føler du kan lære fra dig? Så kan du oprette dig, som noget helt nyt, som tutor på Uninets. Andre kan booke dig til løbende sparring eller eksamens forberedelse, og du bliver betalt hver gang.

Bliv TutorLoading...