Bliv Tutor


Spørgsmål og svar

Hvad er tanken bag Uninets Tutor?

Det går godt sammen med de samme værdier vi skabte Uninets.dk med tilbage i 2013. At give muligheden for at studerende kan hjælpe hinanden, lære fra hinanden, og ikke mindst, få sig en mulighed for studierelevant arbejde og sideindkomst. Dengang var det kun noter. I dag går vi skridtet videre.

Hvem kan tilbyde sig som Tutor?

Det kan både nuværende og tidligere universitetsstuderende som er gode til deres fag, kan se værdien i at være Tutor for andre, og vigtigst at alt, vil arbejde og hjælpe andre mennesker.

Okay… Lad mig høre mere?

Er du for eksempel på 6. semester, på Jura, og har du eventuelt klaret fagene fra de første par semestre med rigtige fine resultater, og du føler du kan lære stoffet fra dig, vil det være oplagt at du opretter dig som Tutor indenfor de fag.

Hvem tænker I kan booke mig?

En studerende der har brug for lidt hjælp med et fag, op til en eksamen eller i løbet af semesteret. Lad os kalde den studerende for Kasper. Kasper læser på samme Universitet som dig, på 2. semester. Han har det svært med Obligationsretten, som du har oprettet dig som Tutor indenfor. Han booker dig derfor par gange i løbet af semesteret, og eventuelt én sidste gang, lige inden eksamen.

What’s in it for me?

Glæden og ”aha”- følelsen ved at hjælpe andre med et fag, som de måske har det svært med. Muligheden for at rådgive andre i noget som du er stærk i. Din egen læring og forståelse, der kommer af at lære fra dig. Chancen for at arbejde med noget studierelevant, og ikke mindst- få nye venskaber og netværke. Personen du er Tutor for i dag, er måske din samarbejdspartner i morgen.

Det lyder spændende! Er der ellers andet? CV, karriere og penge?

Du kan have det på dit CV, at du har været Tutor. Et studierelevant arbejde, og ikke mindst Tutorarbejde, er altid et plus på CV’et. Udover det, kan du få en skriftlig anbefaling fra os, til når du en dag skal søge videre. Og sidst, men bestemt ikke mindst- Pengene. Du bliver selvfølgelig betalt af de studerende for det Tutorarbejde du udfører.

Hvordan fungerer det i praksis?

Det fungerer således at Kasper søger på ”Obligationsret” i Uninets’ søgefelt, og din ”annonce” dukker op i søgeresultaterne. Han ser din overskrift, en fin lille beskrivelse, hvor du har beskrevet din kunnen, og hvorfor du er den rette til at hjælpe ham med faget. Han udfylder de påkrævede felter, vælger antal timer han vil booke og trykker ”book”. Derefter er det næste skridt.

Hvad er næste skridt?

Når Kasper booker, får du en notifikation med alt hans udfyldte information, og kontaktoplysninger, og I tager kontakten videre. I aftaler hvor og hvornår I mødes, og derefter er det blot med at afholde selve Tutortimerne. Det er dig som Tutor, der ringer til Kasper som køber. Ideen er at i ”mødes i midten”. Han har rakt sin hånd ud efter hjælp, og du imødegå ham. Du har 24 timer efter han har booket, til at tage kontakten (evt. besked, opringning eller e-mail). Når I har kontakten, aftaler I blot sted og tid at mødes og du kan evt. spørge ind til nogle af de svar han er kommet med i formularen, for at kunne forberede dig bedre.

Hvordan ved jeg hvad Kasper præcist har brug for hjælp i?

Nøglen til succes i Tutorforløb er forventningsafstemning. For at facilitere denne forventningsafstemning, er der en formular han udfylder inden han booker dig. Han besvarer hvilken slags hjælp han leder efter, hvordan han lærer bedst, hvad han har af materiale, hvad niveau han er på nu og par andre spørgsmål. Du får hans svar, sammen med hans kontaktoplysninger, og du kan ude fra det, forme din Tutorhjælp og forberedelse.

Det lyder da ret overskueligt. Hvor mange timer kan han booke mig?

Det mindste han kan booke, er 1 time. Det maksimale er 8 timer. Timerne kan afholdes alle på én dag, eller I kan dele dem op igennem flere dage. Således at hvis han har booket otte timer, så kan I tage to dage med fire timer hver dag. Det er sådan set op til jer at aftale- Hvornår I kan, og hvad er bedst for jer.

Det eneste krav er at timerne er afholdt indenfor 7 dage fra da han bookede.

Hvordan er betalingen håndteret?

Vi håndterer betalingen, således vi sikrer en sikkerhed for både dig som Tutor, men også Kasper som køber. Når Kasper har valgt X antal timer han vil booke, og han trykker på ”book”, så betaler han med det samme, igennem vores hjemmeside. Når du har afholdt Tutortimerne, så dukker pengene op på din Uninets profil, som ”tilgodehavende”. Så snart du vil have dem udbetalt, udbetaler vi dem samme dag igennem alm. Bankoverførsel eller Mobilepay. Vi tager kun 10% af den samlede bookings størrelse i gebyr. Så hvis nogen booker dig for 500 kr., tager vi 50 kr. i gebyr. Men før der er en booking, er der heller ikke en omkostning.

Hvad bruger I de 10% på?

Vi vil bruge pengene på at udvikle hjemmesiden løbende, for at kunne sikre kvaliteten, sikkerheden, og brugbarheden. Vi vil også gøre bookings-processen endnu mere strømlinet i fremtiden. Vi giver dig dog også de 10% ”tilbage” i form af penge du frit kan bruge på Uninets.dk, til at købe noter for. Så hvis du er blevet booket for 500 kr., har du 50 kroners gavekort til at bruge på noter.

Det lyder vel rimeligt. Koster det ellers noget?

Nej, overhovedet ikke. Det koster ikke noget at oprette sig, og du kan oprette uendeligt mange annoncer, i form af fag du kan tilbyde dig som Tutor i- Er der seks-syv fag som du er god til, eller blot en enkelt som du vil oprette dig i, det styrer du selv!

Fedt, men hvad hvis der opstår tvister før eller under Tutorforløbet, eventuelt mellem Kasper og jeg?

Vi er her for at hjælpe! Du kan skrive ind til os på facebook.com/uninets, hvor vi I gennemsnittet svarer på 6 minutter, og så finder vi hurtig en løsning. Vi er med hele vejen, og vi prøver at gøre alle tilfredse.

Hvad nu hvis jeg gerne vil holde en pause fra det i en periode, så jeg kan fokusere på egne eksamener for eksempel? Styrer jeg også det selv?

Ja! Det gør du. Du kan til enhver tid gå inde og sætte dine annoncer på standby, således at andre ikke kan se dem, når de søger rundt på Uninets, og du derfor ikke får nogle bookinger. Når den travle periode er over, kan du aktivere dem igen med blot én enkelt tryk af en knap på siden. Du kan selvfølgelig også slette dem komplet og permanent, og stoppe helt. Det er helt op dig.

Hvis jeg stadig brænder inde med nogle spørgsmål omkring det, kan jeg så kontakte jer?

Selvfølgelig! Vi er til at træffe på facebook.com/uninets, og mail@uninets.dk. Der er ikke det vi ikke svarer på 😊

Hvordan ansøger du?

Først opretter du en profil på Uninets.dk. Det tager kun 30 sek. Og så ansøger du som Tutor, ved at trykke på ”Opret dig” knappen på din profil, på Uninets.dk. Du udfylder følgende spørgsmål:

  • Hvad læser du?
  • Hvad semester er du på?
  • Hvorfor vil du være Tutor på Uninets?
  • Hvilken værdi ser du ved at være Tutor på Uninets?
  • Kontant information
  • Upload af CV
  • (Frivilligt) to ekstra fil upload, hvor du kan uploade eventuelle anbefalinger, kursuser eller karakterudskrift. Disse er ikke påkrævet, men vil være et plus.

Disse informationer er kun beset af Uninets teamet. Disse er altså ikke offentligt tilgængelige, og bliver kun brugt af os i ansøgningsprocessen, hvorefter de bliver slettet.

Når du bliver godkendt, vil du nu have mulighed for at oprette din første annonce på siden, hvor du udbyder Tutorhjælp i et fag, og få din første booking. Vi er med dig hele vejen 😊

* * *

Såfremt du bliver godkendt, sender vi efterfølgende Del 2 af Vejledningen, som har formål at guide dig til følgende:

  • Vise dig hvordan du laver den bedste annonce, så du kan få flere bookinger. En crash-course i at præsentere sig bedst muligt for potentielle kunder.
  • Vi deler rig erfaring og værktøj, så du kan blive den bedst mulig Tutor for andre.
  • Vi guider dig igennem processen, vores krav, vores anbefalinger, og hvad du kan gøre ”ekstra” for at sikre dig tilfredse kunder, og fremtidig succes som Tutor på Uninets.

Ansøg om at blive tutor

Loading...