Om os


Uninets blev skabt, da det en dag slog os, hvor ærgerligt det egentlig er, at de noter man havde brugt et semester på at notere stort set var ubrugelige dagen efter eksamen, og hvor håbløs svær en eksamen er, hvis man ikke er dækket godt ind.

Der burde kunne laves en kobling.

Studerende handler allerede brugte bøger, mødes i studiegrupper, tager til øvelsestimer/hjælpeundervisning på universitet og eventuelt tilkøber sig hjælp hos eksamensforberedende organisationer op mod eksamen – alt sammen med formålet at kunne komme igennem studiet succesfuldt. Så hvorfor ikke tilføje endnu en mulighed?

Vi er selv en flok studerende fra Syddansk Universitet, som driver Uninets til dagligt.

Vores mål er at tilbyde følgende:

  • En notebørs, som er gratis og nem at oprette sig som bruger på – enten igennem din Facebook eller ved at udfylde formularen.
  • En notebørs, hvor du har mulighed for at vælge og købe mange forskellige slags kvalitetsnoter til en fast pris, hvor du altid kan få en gratis smagsprøve på hver note før køb.
  • En notebørs, hvor du kan sælge tidligere semesters arbejde for gode danske kroner, som kun kræver, at du tilpasser dine noter og uploader dem – så kører det af sig selv.
  • En notebørs som er lavet af studerende til studerende – fokus på kvalitetsnoter og fair priser er i højsædet.

Vi har brug for dig og vil gerne høre fra dig!

Uninets har været i gang siden efteråret 2013 og trak godt fra i starten af 2014, og vi er meget glade for den store interesse. Det bekræfter os i, at mange af jer har det ligesom os, og derfor vil vi gerne have gjort Uninets endnu større med flere forskellige noter, inddrage flere universiteter og få spredt ordet til flere studerende.

Så hiv gerne fat i dine medstuderende, kig i dine gemmer efter gamle noter og vær ikke bange for at se, hvad Uninets kan tilbyde dig.

Mangler vi noget? Har du nogle idéer, så skriv ind til os på mail@uninets.dk!

Loading...