Forvaltningsret


Forvaltningsret

Forvaltningens Personale - Forvaltningsret

Uddannelse: Jura Universitet: Aarhus Universitet

Udførlige noter til forvaltningsretsbogen, Forvaltningens personale, som blev benyttet på 4. semester i jurauddannelse på Aarhus Universitet i 2014 (rød bog). Jeg benyttede selv noterne til min eksamen. Dokumentet består af 13 siders noter.

Uploader

camillajoeker
10.06.2016


Kommunalret - Forvaltningsret

Uddannelse: Jura Universitet: Aarhus Universitet

Udførlige noter til forvaltningsretsbogen, Kommunalret, som blev benyttet på 4. semester i jurauddannelse på Aarhus Universitet i 2014 (rød bog). Jeg benyttede selv noterne til min eksamen. Dokumentet består af 24 siders noter.

Uploader

camillajoeker
10.06.2016


Sagsbehandling - Forvaltningsret

Uddannelse: Jura Universitet: Aarhus Universitet

Udførlige noter til forvaltningsretsbogen, Sagsbehandling, som blev benyttet på 4. semester i jurauddannelse på Aarhus Universitet i 2014. Jeg benyttede selv noterne til min eksamen. Dokumentet består af 46 siders noter.

Uploader

camillajoeker
10.06.2016


Forvaltningsret - arbejdsmarkedsret noter

Uddannelse: Jura Universitet: Aalborg Universitet

Noter til Arbejdsmarkedsret m. udførelige noter pensum på AAU. Der er indledningsvist en overskuelig indholdsfortegnelse, der giver et hurtigt overblik over dokumentet. Brug evt. søgefunktionen til at finde det begreb, som du leder efter. Noterne er opdelt, så de er nemme at overskue og lette at bruge, når der skal læses op til eksamen. Jeg brugte dem selv til min eksamen. Der er 111 sider. indeholder noter til arbejdsmarkedsretten generelt, systemets opbygning, to materielle retsområder (sygedagpenge og uddannelseshjælp, kontanthjælp og integrationsydelse), sagsoplysning, sagsbehandling og kompetence og kontrol.

Uploader

maysumsattar2568
31.01.2018


Loading...