SDU Odense


SDU Odense

Organisation

Uddannelse: HA Universitet: SDU Odense

Dette notesæt dækker 'Organisation' pensum for Erhvervsøkonomi og Negot på Syddansk Universitet. Noterne vil referer til den primære bog brugt de seneste år kaldet "Organizational Behaviour". Der vil være sidehenvisninger til denne bog i noterne for uddybning af emner. Sidetal: 40

Uploader

Tony.do01
13.09.2013


Virksomhedsøkonomi

Uddannelse: Erhvervsøkonomi-erhvervssprog (negot) Universitet: SDU Odense

Dette notesæt dækker 'Virksomhedsøkonomi' pensum for Negot og Erhvervsøkonomi på Syddansk Universitet. Det indeholder også testopgaver fra eksamen i 2011+2012 og opgaver regnet i øvelsestimerne.

Uploader

Tony.do01
17.09.2013


Regnskab

Uddannelse: Erhvervsøkonomi, HA Universitet: SDU Odense

Regnskabs noter, opgaveløsning og skabeloner lavet i excel med aktiv formel samling (Indsat de nye inputs fra opgaveformuleringen du får udleveret til eksamen, og tryk enter...). Der er over 40 sheets, samlet i en doc, så hold lige tungen i munden når du kigger rundt... Held og lykke. :)

Uploader

zaharovzarko
21.10.2013


Begrebsliste til videnskabsteori

Uddannelse: Økonomi Universitet: SDU Odense

har lavet en lille begrebsliste til videnskabsteori som jeg har brugt til økonomistudiet. Skrevet ud fra bogen "videnskab i virkeligheden".

Uploader

jacob.o.nygaard
22.10.2013


Forfatningsret

Uddannelse: Jura Universitet: SDU Odense

Hård nød at knække som et fag på Jura studiet, men med gode noter kan det måske godt lade sig gøre ;)

Uploader

toke.thomsen.7
03.12.2013


Organization With Philosophy of Science

Uddannelse: Negot Universitet: SDU Odense

Noter fra da jeg læste til eksamen i "Organization (with philosophy of Science)", fra mit første semester på Negot studiet på Syddansk Universitet i Odense. Noterne er på engelsk, da det også var det sprog eksamen blev udformet i. Bøgerne som noterne er fra er "Philosophy of science" forfattet af Andreas Beck Holm og "Organizational behaviour" forfattet af Robbiens, Judge og Campbell.

Uploader

lbj91
03.06.2014


Loading...