Statskundskab


Statskundskab

Eksemplarisk skabelon til eksamensbesvarelsen i International Politik på Aarhus Universitet (4. semester - Statskundskab AU)

Uddannelse: Statskundskab Universitet: Aarhus Universitet

Udførlig og udtømmende skabelon til eksamensbesvarelsen i International Politik. Perfekt til den studerende som ønsker at skabe en struktureret besvarelse med en klar rød tråd, samtidigt med at opgaven lever op til alle fagets kvalifikationsbeskrivelser. Ligeledes,er det en del nemmere, at skulle skrive en god opgave i en presset eksamens situation, når man ved lige præcis, hvordan man skal tilgå besvarelsen. Skabelonen er pædagogisk opbygget, således at der råd til alle de afsnit, som skal med i besvarelsen. Der er mange eksempler, hvorfor det er nemt at kunne overføre de bagvedliggende tanker til sin egen besvarelse.

Uploader

usr3m2KYG0Mnv
27.01.2021


Skabelon til eksamensbesvarelsen i Politisk Sociologi på Aarhus Universitet (3. semester)

Uddannelse: Statskundskab Universitet: Aarhus Universitet

Udførlig og udtømmende skabelon til eksamensbesvarelsen i Politisk Sociologi. Perfekt til den studerende som ønsker at skabe en struktureret besvarelse med en klar rød tråd, samtidigt med at opgaven lever op til alle fagets kvalifikationsbeskrivelser. Ligeledes, er det en del nemmere, at skulle skrive en god opgave i en presset eksamens situation, når man ved lige præcis, hvordan man gå til besvarelsen. Skabelonen er pædagogisk opbygget, således at der både er en skabelon til redegørelsen i spørgsmål 1 og til diskussionen i spørgsmål 2. Der er mange eksempler, hvorfor det er nemt at kunne overføre de bagvedliggende tanker til sin egen besvarelse.

Uploader

usr3m2KYG0Mnv
27.01.2021


Fantastiske noter til International politik (2020), Statskundskab - Aarhus Universitet. Komplet 287 siders notesamling til ALLE tekster i pensum

Uddannelse: Statskundskab Universitet: Aarhus Universitet

287 siders udtømmende noter og vigtige pointer til faget International Politik ved 4.semester 2020 ved Statskundskab - Aarhus Universitet. Notesamlingen giver en fantastisk grundig og overskuelig gennemgang af fagets vigtigste linjer og pointer ved ALLE tekster. Notesamlingen er systematisk og pædagogisk opbygget så man nemt kan for et overblik over det vigtigste fra de forskellige emner, teorier og teoretikere. Perfekt til den studerende, som ønsker at kunne få en god forståelse af pensum, som kan være svært og teori-tungt.

Uploader

usr3m2KYG0Mnv
27.01.2021


Eksemplariske noter til Offentlig Forvaltning v. Statskundskab - Aarhus Universitet.

Uddannelse: Statskundskab Universitet: Aarhus Universitet

Komplet notesamling til ALLE tekster i pensum. Udtømmende noter og vigtige pointer til faget Offentlig forvaltning ved 5. semester 2020 ved Statskundskab - Aarhus Universitet. Notesamlingen giver en fantastisk grundig og overskuelig gennemgang af fagets vigtigste linjer og pointer ved ALLE tekster. Notesamlingen er systematisk og pædagogisk opbygget så man nemt kan for et overblik over det vigtigste fra de forskellige emner, teorier og teoretikere. Perfekt til den studerende, som ønsker at kunne få en god forståelse af pensum, som kan være svært og teori-tungt.

Uploader

usr3m2KYG0Mnv
22.07.2021


Eksamens-tips til eksamensbesvarelsen i Offentlig Forvaltning på Aarhus Universitet (5. semester)

Uddannelse: Statskundskab Universitet: Aarhus Universitet

Udførlig og udtømmende tips til eksamensbesvarelsen i Offentlig Forvaltning . Perfekt til den studerende som ønsker at skabe en struktureret besvarelse med en klar rød tråd, samtidigt med at opgaven lever op til alle fagets kvalifikationsbeskrivelser. Ligeledes, er det en del nemmere, at skulle skrive en god opgave i en presset eksamens situation, når man ved lige præcis, hvordan man gå til besvarelsen.

Uploader

usr3m2KYG0Mnv
22.07.2021


Fantastiske noter til Policy Evaluering (2021), Statskundskab - Aarhus Universitet. Komplet 150 siders notesamling til ALLE tekster i pensum

Uddannelse: Statskundskab Universitet: Aarhus Universitet

150 siders udtømmende noter og vigtige pointer til faget Policy Evaluering ved 6.semester 2020 ved Statskundskab - Aarhus Universitet. Notesamlingen giver en fantastisk grundig og overskuelig gennemgang af fagets vigtigste linjer og pointer ved ALLE tekster. Notesamlingen er systematisk og pædagogisk opbygget så man nemt kan for et overblik over det vigtigste fra de forskellige emner, teorier og teoretikere. Perfekt til den studerende, som ønsker at kunne få en god forståelse af pensum, som kan være svært og teori-tungt.

Uploader

usr3m2KYG0Mnv
22.07.2021


Loading...