Moving Out/ Moving In

Den 11 Dec 14 kl. af admin

Så skete det! Med papkasserne i hænderne, Billy Joel’s ”Movin’ Out (Anthony’s song)” og kæmpe idiotisk smil på læberne, fløj vi fra reden. Vi har fundet os et ældre hus i Hjallese, der går ved navnet ”Ejershaab”. Hun har set bedre dage, som de ældre altid har. Jeg tvivler dog på Ejershaab har huset mennesker som os før, med døgnrytmer din mor aldrig vil anbefale, vaner og kost din far vil ryste på hovedet af, og møbel dekoration Gustav vil blive ’Amen så fandens irriteret over, det kan da ikke være rigtigt’- Vi har smidt de få møbler vi har, rundt omkring efter ”hvor der er plads”. Den famøse art deco tankegangen, hvilket i sig selv er et skridt i den rigtig retning, for min første nat her, sov jeg på gulvet med min jakke som dyne, og Keith Richards’ ”Life” som pude. Jeg har i øvrigt aldrig sovet bedre, høj på ambitioner om hvad i morgendagen skal bringe.
Haven om bagved er vi rigtige glad for – der er masser af plads, og vi tænker vi vil holde nogle fede fester når varmen er over os igen til foråret, hvor I alle, mine kære uninets’ers vil få invitationen. Indtil videre huser haven dog kun et anlæg for fejring af Uninets- nemlig et billede af Hitler og Kim Jong-un, som jeg skiftevis skyder hovedet af fra stuen, med mit luftgevær hver gang vi får et salg, i sand Inglourious Bastards ideologi. Når vi får et upload, en ny note på siden (Dem er vi rigtig glade for!), kaster Mike (Det er den nye fyr i slænget, lidt mærkelig, men et godt menneske ind til benet) et stykke gammelt inventar/grøntsag op i luften efter min ”Pull!” kommando.
I dag er første officiel dag med arbejde, og vi sidder klar i kontoret, som Gustav dog vil nikke anerkendende over. Her er et fint, massivt træ, KMGM kontorbord der strækker sig ud i rummet som en tyk dreng i sædet ved siden af på flyveren. Computerne er sat op, tavlen med ”To Do List” ligeså, nudlerne med kylling smag står på menuen for tredje dage i træk og Budweiser’en er kold. Jeg tror jeg overrasker Mike i morgen, og laver nudler af ”beef” smag.

”No champagne around here, just nudles and dreams”.

Vi har en rigtig fed julegave til jer, juleaften- det bliver nemlig en lancering af den helt nye Uninets med nye funktioner I brugere selv har bedt om, nyt design, og en overordnet løft i brugervenlighed. Glæd jer!

Indtil da, masser af kærlighed of kæmpe vinger bagud fra Ejershaab, den faldefærdige kælling.

/Zarko    

Taged som: Moving Out, Moving In
Loading...