Oecon


Oecon

Referat/Resumé af Kap. 3-12 i bogen "International Economics Theory & Policy" PÅ DANSK!!

Uddannelse: Oecon Universitet: Syddansk Universitet

Dette er en note, hvori et referat/resumé af kapitlerne 3-12 finder sted. Bogen hedder "International Economics Theory & Policy" og er skrevet af P.R. Krugman; M. Obstfeld & M. Melitz. Det er den 9. version af bogen. Nogle af kapitlerne er gennemgået grundigere end andre - de vigtigste pointer er dog til at finde.

Uploader

AmerSkaljic94
04.02.2014


Organisation (Organizational Behavior)

Uddannelse: Oecon Universitet: SDU - Odense

Noter til Organisation fra hele 1. semester på Oecon uddannelsen (HA har samme pensum). I noterne står alle de ting som er vigtige at vide til eksamen, og det er nemt og rigtig hurtigt at læse op til eksamen ved hjælp af denne notesamling. Noterne er både baseret på bogen "Organisational behavior", og på de ting vi har diskuteret og snakket om under forelæsninger og øvelsestimer, så de er godt gennemarbejdet, og nemme at forstå. Noterne er udarbejdet på dansk modsat bogen som er på engelsk, så det er et godt supplement til bogen hvis det kniber med det engelske. tag et kig på uddraget hvis du er i tvivl om noget omkring noterne. Noterne er udarbejdet af en Oecon studerende som fik 10 til eksamen, hvor gennemsnittet lå på ca. 3,0 * Ved køb af produktet gælder ejendomsret/copyright, og ved køb accepterer man, at notesættet er til privatbrug og ikke må deles, i overensstemmelse med Uninets retningslinjer.

Uploader

jacob.o.nygaard
07.04.2014


Makroøkonomi

Uddannelse: Oecon Universitet: Syddansk Universitet Odense

Dette er Noter til Makroøkonomi på Oecon studiet. De gennemgår stoffet til hele semesteret og er let forståelige. Noterne er særdeles brugbare som hjælp til obligatoriske opgaver og ikke mindst eksamen. Der er sat fokus på de vigtige modeller (som også skal forklares til eksamen) og giver et detaljeret overblik over dem, så de er nemme at anvende til eksamen. se evt. uddraget af noterne for mere info.

Uploader

jacob.o.nygaard
29.10.2014


Økonometri - Obligatorisk opgave

Uddannelse: Oecon Universitet: SDU - Odense

Dette er en bestået obligatorisk opgave i økonometri. 17 sider.

Uploader

jacob.o.nygaard
13.05.2015


Loading...