Where you at?

On 06 May 18 at by admin

Du har nok undret dig over hvor vi er blevet af de seneste par måneder- ja, endda mere end det. Det har været lidt stille her på bloggen på det sidste, og det skyldes at vi har haft travlt med arbejde på andre områder. Hovedsageligt, support af den nuværende version af Uninets.dk, som har voldt os lidt problemer på det seneste. Faktisk så meget, at vi tænker fuck it- Vi laver en helt ny version fra scratch. Ikke noget Uninets 2.1, eller 2.2.7. Vi springer over hvor gærdet er på sit allerhøjeste, og udvikler en Uninets 3.0.


Og sikke et spring af ”hold my beer” proportioner det bliver. Udover nyt og mere moderne design, tilføjer vi nye funktioner som I kommer til at elske, og sletter nogle gamle som I er kommet til at hade 😊 

Vi har i øvrigt arbejdet med systemet bagved (backend), så der fremover er mindre downtime, endnu bedre sikkerhed for din data, og generelt optimeret flowet på alle fronter.


Men lad mig komme til det allerfedeste, som vi introducerer med Uninets 3.0.

Fire ord. 

Uninets PRO. Uninets Mentor.


Lad os tage førstnævnte. For 79 kr. om måneden, får du Uninets PRO som giver dig en række fordele:

- Billigere noter (op til 50% rabat)

- En gang hvert semester, er der gratis eksamensforberedelses kursus til PRO medlemmerne, hvor der bliver undervist i eksamensteknikker, til både skriftlig og mundtlig eksamen. (Værdi 500 kr.)

- Gratis måned PRO medlemskab for hver studerende du referer til PRO

- Én gratis og relevant for dig note hver måned. (Værdi op til 90 kr.) 

- Flere salg af dine noter, ved bedre placering i søgeresultaterne

- PRO label på din profil

- Gratis mentor og coaching med os, angående hvordan du booster dit salg på Uninets

- Mulighed for at få et anbefalingsbrev for dit næste arbejde, igennem dit arbejde med Uninets

- Gratis netværks arrangementer

- Gratis note for hver en godkednt note du uploader 

- og m.m.


Og sidstnævnte, Mentor:

Du vil kunne oprette dig som Mentor for andre studerende- og bliv betalt for det. Sagt på en anden måde, er der et fag du er absolut konge/dronning til, kan du tilbyde eksamenshjælp i form af en intensiv kursus til den studerende der booker dig. Du bestemmer selv tidspunktet, stedet og i hvor mange timer (f.eks. 2-3 timer, eller en fuld dag).


Jeg kan ikke vente med at vise det for jer! 

/Zarko Zaharov
Founder


***Både mentorrammerne og PRO medlemskab fordele er ikke faste endnu, så vi tager din ide for hvordan du kunne tænke dig det fungerede, med kyshånd, og kvitter med en gratis note som tak! Skriv til os på mail@uninets.dk med din feedback.***


Taged as:
Loading...